Είπαν για εμάς

Όταν γνώρισα την Μαρία Αντωνάτου, την Αγγελική Δρακοπούλου και την Αντιγόνη Βρέλλη τελείωνε ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή μου.
Οι συναντήσεις μου αυτές συντέλεσαν σήμερα
να ΕΙΜΑΙ ο εαυτός μου, να ΕΙΜΑΙ σε καλύτερο δρόμο, να ΕΙΜΑΙ υπερήφανη για αυτή την επιλογή μου.Να διεκδικώ, ποιότητα, αγάπη, ηρεμία, ευτυχία, να ζω με επίγνωση και όχι ερήμην μου.
ΕΙΜΑΙ, σ ευχαριστώ και εύχομαι να έχετε το σθένος να φωτίζετε ακόμη περισσότερους ανθρώπους.

Testimonial Μπάλλα Ρούλη
Μπάλλα Ρούλη
Καθηγήτρια τένις

Βιώσαμε την εμπειρία του σεμιναρίου του αποτελεσματικού γονέα και οι δυο πολύ έντονα! Ξαφνικά ανοίχτηκε μπροστά μας ένας νέος κόσμος Έως τότε πιστεύαμε πως άπλα θέτοντας σταθερά -εν πολλοίς αμετάθετα όρια στην κόρη μας θα είχαμε τα αποτελέσματα που επιθυμούσαμε Είχαμε, ωστόσο, φτάσει σε αδιέξοδο στη σχέση μας μαζί της. Οι αντιδράσεις τις γίνονταν όλο και πιο έντονες και η επικοινωνία μας μαζί της δυσκόλευε συνεχώς . και ήταν μόλις 3 1/2 χρόνων… Στο πλαίσιο του σεμιναρίου για τον Αποτελεσματικό Γονέα είδαμε και μάθαμε και τελικά εφαρμόσαμε έναν άλλο τρόπο μια μέθοδο που στηρίζεται στο σεβασμό στο παιδί μας καθώς και στις ανάγκες μας. Οι ισορροπίες άλλαξαν αμέσως, σχεδόν μαγικά… Όσο δύσκολο φάνταζε, αρχικά, να εφαρμόσουμε αυτή τη μέθοδο τόσο εύκολο ήταν τελικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σταματήσαμε να κάνουμε λάθη Ξέραμε όμως πια τον τρόπο να τα διορθώνουμε. Χωρίς να σημαίνει ότι οι συγκρούσεις εξέλειψαν, αλλά μειωθήκαν. Μα πάνω απ’ όλα χαιρόμαστε πια το ίδιο μας το παιδί, βλέποντας το να μεγαλώνει και να εξελίσσεται! Τέλος, θέλω να επισημάνω, ποσό σημαντικό ήταν ότι το σεμινάριο αυτό το κάναμε και οι δυο γονείς Κι ο ένας βοηθούσε τον άλλον, διόρθωνε τον άλλον.

Testimonial Τσακοπιάκου Μαρία
Τσακοπιάκου Μαρία
Διοικ. Υπάλληλος Παν/μίου Ιωαννίνων

Είμαι ο αυθεντικός μου εαυτός ή είμαι ένας άνθρωπος με επίκτητα δυσλειτουργικά στοιχεία που με ταλαιπωρούν στην καθημερινότητα μου;
Σκέφτομαι σωστά; Πράττω σωστά;
Ακόμη και τα συναισθήματα μου, είναι γνήσια;
Γιατί υπάρχει αυτό το μπέρδεμα μέσα μου και από που προήλθε τόσο βάρος;
ΕΙΜΑΙ…
Μετά από τα σεμινάρια με την Μαρία Αντωνάτου , την Αγγελική Δρακοπούλου και την Αντιγόνη Βρέλλη η λέξη απέκτησε βαθύτερο νόημα.
Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να αναδομήσω τον εσωτερικό μου κόσμο, να εξετάσω την ποιότητα των προσωπικών μου σχέσεων και εν τέλει να νιώθω χαρούμενος και ασφαλής με τον εαυτό μου σε όλες του τις εκφάνσεις.
Με απλή και κατανοητή γλώσσα η θεωρία της ψυχολογίας γίνεται πράξη που την εφαρμόζεις στον εαυτό σου.
Το σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης σχέσεων είναι ένα δυνατό εφόδιο που με βοήθησε και θα με βοηθάει σε όλη μου τη ζωή όχι μόνο για να αντεπεξέλθω στις δύσκολες φάσεις της αλλά και να αποκομίσω την μέγιστη δυνατή απόλαυση σε αυτή την διαδρομή που τελικά εμείς χαράζουμε.
Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να ωφεληθεί από τη γνώση που αποκτά μέσω του σεμιναρίου γιατί απλά είναι ένα σεμινάριο ζωής.

Testimonial Γιώργος Κότσης
Γιώργος Κότσης
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Με την πραγματικότητα μιας ζωής με ποικίλες εμπλοκές , με ψυχοσωματικά συμπτώματα και δυσκολεμένες προσωπικές σχέσεις πορεύτηκα μέχρι τη στιγμή που έγινε , και όχι τυχαία , το ευλογημένο συναπάντημα με την υπέροχη Μαρία Αντωνάτου! Φώτισε τα σκιερά κομμάτια μου . Μου έδειξε το δρόμο για την ανάκτηση της αυθεντικότητάς μου , του αληθινού μου εαυτού ! Ε.Ι.Μ.Α.Ι εγώ και Ε.Ι.Μ.Α.Ι εδώ. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να πορεύομαι με επίγνωση και ευχαριστώ όσους περπατήσαμε μαζί που δεν είναι άλλοι από τους δημιουργούς – εκφραστές του Ε.Ι.Μ.Α.Ι

Testimonial Μαρία Σιάμου
Μαρία Σιάμου
Δημόσιος Υπάλληλος