Η Ομάδα μας

1d451bed-f89b-4445-9235-285f052216b7

Η Μαρία Αντωνάτου, ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία , ως καθηγήτρια και ιδιοκτήτρια Κέντρων Γλωσσών, με παράλληλη άσκηση συμβουλευτικής σε παιδιά, εφήβους και γονείς, μέσω της μεθόδου του Dr.Thomas Gordon, για πάνω από 15 χρόνια και είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Αποτελεσματικού Γονέα από την Gordon Hellas.

Είναι κάτοχος MΑ Counselling Psychology και έχει επίσης διεθνή πιστοποίηση για Professional Coaching από την Belbin International.Η πρακτική της άσκηση στην συμβουλευτική είναι πάνω από 20 χρόνια και έχει έντονη εθελοντική δράση στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.Είναι η δημιουργός της μεθόδου για Προσωπική Ανάπτυξη και Αρμόνικες Διαπροσωπικές Σχέσεις : StuDy 2B StuRdy ,που βασίζεται κυρίως στο επιστημονικό έργο της Κάρεν Χόρνεϊ και των αναλυτών της .Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως Personal & Professional Coach.

Το πλαίσιο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται είναι το Υπαρξιακό-Ανθρωπιστικό .Η φιλοσοφία της είναι ότι ο κάθε Άνθρωπος γεννιέται ως μια και μοναδική Ύπαρξη, προ-ορισμένη να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί μέσα από Πράξεις της Ελεύθερης βούλησης του και για να συμβάλλει δυναμικά στην εξέλιξη των συνανθρώπων του,του περιβάλλοντος που ζει και την Φύση. Για αυτήν , AΓΑΠΩ σημαίνει : Άγω προς τα Άνω τον εαυτό μου και όσους περισσότερους άλλους !

12231575_10207726516826158_724040436_n

Η Αγγελική Δρακοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση στην Ψυχολογία Έχει επίσης Bachelor στις Ψυχολογικές Τεχνικές.Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Επιστήμες της Αγωγής με κατεύθυνση στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σύμβουλος και εκπαιδεύτρια γονέων και ως Professional Coach.Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της μεθόδου Αποτελεσματικού Γονέα Dr. Thomas Gordon κι έχει διεθνή πιστοποίηση στο Professional Coaching από την Belbin International.

Συντονίζει επίσης εργαστήρια Συναισθηματικής Νοημοσύνης και Κοινωνικής Αγωγής για παιδιά δημοτικού και έχει εκπαιδευτεί στο Play Therapy με ειδίκευση στο Κοινωνικό Συμμετοχικό Παραμύθι.

f2

Η Αντιγόνη Βρέλλη είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας.Το ενδιαφέρον της για τη Ψυχολογία την ώθησε να συνεχίσει τις σπουδές της αποκτώντας πτυχίο στην Ψυχολογία & τις ψυχολογικές τεχνικές.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σύμβουλος γονέων και εκπαιδεύτρια σχολών γονέων, έχοντας διεθνή πιστοποίηση στη μέθοδο Αποτελεσματικού Γονέα Dr. Thomas Gordon. Συντονίζει επίσης εργαστήρια Συναισθηματικής Νοημοσύνης και Κοινωνικής Αγωγής για παιδιά και έχει εκπαιδευτεί στο Play Therapy με ειδίκευση στο Κοινωνικό Συμμετοχικό Παραμύθι.

Έχει εκπαιδευτεί & εργάζεται ως Professional Coach στους τομείς ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, οργανωσιακής ανάπτυξης & διαχείρισης ατομικού εργασιακού προφίλ με διεθνή πιστοποίηση από την Belbin International.

Πιστεύει σθεναρά πως κάθε εμπόδιο στη ζωή ενός ανθρώπου αποτελεί ένα ακόμα “σκαλί” που τον οδηγεί πιο κοντά στον Εαυτό του, καθώς είμαστε γεννημένοι να βρούμε το δρόμο…